BEDRIJFSCOACHING

Bij Dog & Human Support kunt u ook terecht voor bedrijfscoaching.

Door de unieke Sixt Sense Methode, kunt u er voor zorgen dat zowel de onderlinge communicatie alsmede ook het voorkomen van stress en burn-out problemen worden aangepakt binnen uw bedrijf.

 

Maak uw bedrijf samen sterk!!

 

 

Samen met u en uw werknemers wordt er in kaart gebracht wat de problemen zijn waar men tegen aan loopt.

Wat zijn de verbeterpunten binnen uw bedrijf? Wat is uw visie en wat is de visie van uw werknemers?

Staat u allen op één lijn of waar buigt deze af? Wat is de doelstelling?

Vragen waarop antwoord verkregen zal worden tijdens een intensieve dag of tijdens een aantal dagdelen.

 

Dog & Human Support biedt een aantal mogelijkheden om er voor te zorgen dat uw bedrijf optimaal kan functioneren en kan groeien met werknemers die weer plezier gaan krijgen in hun werk.

In samenspraak met u, wordt er afgestemd wat voor uw bedrijf het meest geschikt zal zijn.

Hierbij kan u denken aan een teambuilding-dag ofwel aan individuele gesprekken/ begeleidingen ofwel aan groepsbegeleiding.

 

Bij een teambuilding-dag zal gewerkt gaan worden aan de valkuilen die u op de werkvloer tegen kunt komen met uw werknemers. Een leuke, maar vooral ook leerzame dag.

Bewustwording van eigen houding en gedrag en de impact daarvan op anderen is van groot belang voor de onderlinge communicatie en relatie. Een goede communicatie zorgt immers voor een goede relatie.

Daarnaast is het ook belangrijk dat er rekening gehouden wordt met elkaars grenzen en deze te leren herkennen en erkennen. Op welke manier geeft men zijn/haar grens aan? En komt dat ook zo over op anderen?

Dit kan onder andere burn-out klachten voorkomen.

De motivatie van werknemers speelt ook een belangrijke rol mee voor hun inzet. Waarmee kunt u uw werknemers stimuleren en motiveren tot betere prestaties? Hoe goed kent u uw werknemers daadwerkelijk?

 

Deze teambuilding-dag of groepsbegeleiding kan op diverse manieren worden ingevuld.

Bij de individuele begeleiding wordt er een gesprek gevoerd met werkgever en werknemer en wordt er bekeken waar men tegen aan loopt. Wat zijn de problemen en welke mogelijkheden zijn er om deze op te lossen?

Door de individuele begeleiding zal er intensief aan een oplossing worden gewerkt voor alle partijen.

Zo is er eventueel ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een hulp-hond die laat zien hoe men zich daadwerkelijk voelt van binnen uit. Dat kan een heel helder beeld geven voor zowel de persoon zelf, alsmede ook voor zijn/haar omgeving.

Daarnaast kan een activiteitendag met als doelstelling de grenzen verleggen en herkennen ook tot een mogelijkheid behoren.

Dit zijn maar enkele voorbeelden van de mogelijkheden.

 

Voorkom onnodig ziekteverzuim en des-interesse van uw werknemers.

Vraag naar de mogelijkheden om uw bedrijf succesvol te laten groeien met enthousiaste medewerkers.

Maak uw bedrijf samen sterk!!