Dit is een manier waarbij men op een ander, dieper niveau aan de slag gaat met zowel de hond, als mede ook met zichzelf.

Sixt staat voor Sensitive Intuïtieve Xploring Training.

Deze methode is bedacht door Isabella van de Sanden-Robbeson.

 

Door middel van deze methode leert men anders in het leven te gaan staan en zich meer bewust te gaan worden van blokkades waar men in het dagelijks leven ook tegenaan kan lopen.

Men zal zien dat door middel van deze trainingsmethode, men zich anders zal gaan opstellen en anders leert denken, zodat het leven ook een stuk gemakkelijker kan worden.

Meer bewust gaan worden van het leven in het nu, en de zorgen van wat was of wat gaat komen opzij te zetten.

 

Het is een andere manier van les geven. Je leert de hond geen commando's aan, maar ja gaat juist werken aan de band met je hond.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van het aanleren van de intuïtieve communicatie met dieren, gecombineerd met ontspanningsmethoden, PMT en Mind Fulness, dit alles tezamen met de hond.

 

Deze cursus is geschikt voor iedereen die openstaat om op een dieper niveau met zijn/haar hond aan de slag te gaan en daaruit ook zelf profijt zou willen halen voor het dagelijks leven.

Het biedt daarbij ook de kans een diepere band op te kunnen bouwen met je eigen hond, en je leert om met je hond te communiceren op een ander niveau. Je hond beter begrijpen en accepteren zorgt automatisch voor een betere band. Als je weet wat er in je hond omgaat en wat deze nodig heeft om bepaald gedrag te kunnen doorbreken, kun je daarmee aan de slag gaan.

 

De cursus bestaat dus niet alleen uit onderdelen van gehoorzaamheid en behendigheid, maar ook uit ontspanningsoefeningen en meditatie-oefeningen samen met de hond en uiteraard de intuïtieve communicatie.

 

Groei samen met uw hond en werk aan een betere band door middel van deze Sixt Sense Methode!