Dit is een manier waarbij men op een dieper niveau aan de slag gaat met zowel de hond, als mede ook met zichzelf.

Men leert door middel van deze methode ook anders in het leven te gaan staan en zich meer bewust te gaan worden van blokkades waar men in het dagelijks leven ook tegenaan kan lopen.

Men zal zien dat door middel van deze trainingsmethode, men zich anders zal gaan opstellen en anders leert denken, zodat het leven ook een stuk gemakkelijker kan worden.

Men zal zich meer bewust gaan worden van het leven in het nu, en de zorgen van wat was of wat gaat komen opzij te zetten.

 

Het is een andere, meer spirituele manier van les geven.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van het aanleren van de intuïtieve communicatie met dieren, gecombineerd met ontspanningsmethoden en Mind Fulness, dit alles tesamen met de hond.

Men leert om kanalen open te zetten om verbinding te maken met het universum, en om te aarden,wat nodig is om gebruik te kunnen maken van deze Sixt Sense methode.

 

Deze cursus is geschikt voor iedereen die openstaat om op een dieper niveau met zijn/haar hond aan de slag te gaan en daaruit ook zelf profijt zou willen halen voor het dagelijks leven.

Het biedt daarbij ook de kans een diepere band op te kunnen bouwen met je eigen hond, en je leert om met je hond te communiceren op een ander niveau.

 

De cursus bestaat dus niet alleen uit onderdelen van gehoorzaamheid en behendigheid, maar ook uit ontspanningsoefeningen en meditatie-oefeningen samen met de hond.

 

Kosten: € 165,- (incl. 21% btw) voor 10 lessen