Introductie

Mijn naam is Isabella van de Sanden-Robbeson, geboren op

4 maart 1974 te Etten-Leur (Noord-Brabant).

Van kinds af aan ben ik al groot gebracht met honden en had ik een speciale aantrekkingskracht op hen.

In 1998 ben ik gestart met de opleiding voor instructeur in Lelystad. Hier heb ik de cursus Instructeur I en Instructeur II afgerond.

Daar ik niet alle antwoorden kreeg op de vragen die ik had, werd ik verwezen naar destijds Van Hall en Dogvision die samen de opleiding verzorgden voor gedragsbegeleiding bij probleemhonden.

Hier kreeg ik al wat meer antwoorden op mijn vragen.

Tijdens deze opleiding begon ik met Dogsupport. 

Hierbij hield ik mijzelf bezig met socialisatiecursussen, gedragsbegeleiding, ringtraining en agility.

Mijn hunker naar nog meer kennis was er nog steeds en daarom volgde ik diverse opleidingen om mijn visie breder te maken.

Onder andere KK-I heb ik afgerond, opleiding tot Kindercoach, Homeopathisch diergeneeskundig adviseur, Reiki Master, Cognitieve therapie, Gedragstesten, Intuïtieve communicatie met dieren en Bach Bloesemremedies behoren daartoe.

Allen met positief resultaat afgesloten.

Sinds augustus 2016 ben ik gestart met Dog & Child Support. Maar al snel dekte het niet de gehele lading en besloot ik de naam te wijzigen in Dog & Human Support.

In 2017 heb ik een nieuwe methode ontwikkelt om een betere band op te kunnen bouwen met je hond en een andere manier van omgang met de hond. Waarbij respect en vriendschap de kernwoorden zijn. Maar ook het beter leren herkennen en erkennen van de signalen die de hond afgeeft, zodat je daar beter op kunt anticiperen.

Deze nieuwe methode wordt de Sixt Sense Methode genoemd.

Sixt staat voor: Sensitive Intuïtive Xploring Training.

Vol trots heb ik al vele baasjes en honden hiermee nader tot elkaar mogen brengen.

Nog steeds is Dog & Human Support volop in ontwikkeling en zijn er weer nieuwe plannen om meer mensen te kunnen bereiken en de visie van Dog & Human Support te mogen delen.

Want met een vriendschappelijke manier van omgaan met je hond, bereik je meer.

 

Daarnaast heb ik als doel om zoveel mogelijk mensen en honden te helpen, waarbij het betaalbaar dient te zijn voor iedere groepering. Ook mensen die het wat minder breed hebben, moeten toegang hebben tot deze hulpverlening, zodat er minder honden in het asiel hoeven te belanden. Dat is mijn doelstelling en daar streef ik naar.

 

Mijn holistische kijk en brede kennis zorgen er voor dat ik zowel met betrekking tot gezondheid als met gedrag klaar kan staan voor baas en hond.